Muhrarrem İnce'den Abdullah Gül iddiası: Anlaşacaklarını duyuyorum...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı televizyon programında Abdullah Gül ile gündem olacak iddialarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2021 00:13 GÜNCELLEME 25.06.2023 09:24 SİYASET
Muhrarrem İnce'den Abdullah Gül iddiası: Anlaşacaklarını duyuyorum...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Haber Global ekranlarında yayınlanan Siyaset Özel programında soruları yanıtladı. Millet İttifakı'nın adaylık tartışmalarıyla  ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GÜL ADAY İDDİASI

Millet İttifakı'nın adaylığı ile ilgili konuşan İnce, ''Gül daha önceki seçimlerde Kemal Bey'in adayıydı. Meral Akşener ve ben bastırdığımız için Abdullah Gül'ün adaylığından vazgeçtiler. Yoksa adayları Abdullah Gül'dü. Kılıçdaroğlu vaatlerde bulundu ama adayım demedi. Akşener, "Ben başbakan adayıyım" dedi. Ben en çok aday alan kişinin aday olmasını isterim. Adaylık için Abdullah Gül üzerinde anlaşacaklarını duyuyorum. '' ifadelerini kullandı

Son anket ortaya koydu: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdullah Gül arasındaki oy farkı

'ADAYLIK İÇİN TEKLİFLERE AÇIĞIM'

Millet İttifakı'na adaylık için göz kırpan İnce, ''Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı olacak diye bir kural yok. Ben önce memleketi düşünüyorum. Millet İttifakı eğer ki anlaşamazsa  beni cumhurbaşkanı adayı olarak gösterebilirler. '' açıklamasını yaptı.

KAYNAK : Haber7