O CHP'li Önder Sav'ı savundu

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la hacca gitme diyaloğu kameralara yansıyan 80 yaşındaki partili Mustafa Ünal, muhatabını savundu. Ünal'a göre, 'Önder Sav yanlış anlaşıldı'

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2008 14:18 GÜNCELLEME 19.05.2008 14:18 SİYASET
O CHP'li Önder Sav'ı savundu

Elmadağ'da ki bir programa katılan CHP Genel Sekreteri Sav, belediye başkanına yaptığı ziyaret sırasında 80 yaşındaki partili Mustafa Ünal'a 'hacca gitmek istiyorum' demesi üzerine 'Paranı Araplara kaptırma' şeklinde konuşmuştu. Partilinin 'bir ayağım çukurda' şeklindeki sözüne ise Sav, 'Bakarsın Muhammed seni bırakmaz, sen yine şey yapma' diye karşılık vermişti.

Konu ile ilgili soruları camide abdest alırken cevaplandıran Mustafa Ünal, Önder Sav, 'ın 'Yarım adamsın, ölürsün, cenazen buraya gelmez' dediğini belirterek 'Önder Sav'ın sözleri yanlış anlaşıldı' dedi.

Önder Sav'ı 1974 yılından beri tanıdığını vurgulayan Ünal, 'Önder temiz bir arkadaşımız' diye konuştu. 1955 yılından bugüne kadar Halk Partili olduğunu söyleyen Ünal, Arapları Osmanlığı İmparatorluğu'na karşı İngilizleri destekledikleri için sevmediğini sözlerine ekledi.