CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan Tuncay Özkan'ın Demirtaş güzellemesine destek

CHP Parti Sözcüsü Öztrak 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi Selahattin Demirtaş'ı, "barış insanı" ilan CHP'li Tuncay Özkan'a destek çıkarak "Demirtaş'ın haksız yere siyaseten içeride tutulduğu herkesin bildiği bir gerçektir." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.03.2022 18:03 GÜNCELLEME 21.03.2022 18:18 SİYASET
CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan Tuncay Özkan'ın Demirtaş güzellemesine destek

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Nevruz Bayramı'nı kutlayarak, baharın müjdecisi nevruzun güzelliklere vesile olmasını diledi.

CHP'li Tuncay Özkan: Selahattin Demirtaş barış insanıdır

TUNCAY ÖZKAN'A DESTEK

CHP Sözcüsü Öztrak, açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş için 'Barış insanıdır.' dedi. Sizin bu konudaki düşünceniz nedir?" sorusu üzerine Öztrak, "Demirtaş'ın haksız yere siyaseten içeride tutulduğu herkesin bildiği bir gerçektir." yanıtını verdi.

HDP'NİN NEVRUZ ETKİNLİKLERİNDE PKK ELEBAŞI ABDULLAH ÖCALAN İÇİN ÖZGÜRLÜK SLOGANLARI ATILMASI

"HDP'nin düzenlediği nevruz etkinliklerinde PKK elebaşı Abdullah Öcalan için özgürlük sloganları atılması tepkiye neden oldu. CHP, terörle arasına mesafe koymadığı eleştirisi alan HDP'ye karşı mesafe koyacak mı?" sorusunu Öztrak, "CHP'nin terörle arasında açık seçik ve net şekilde koymuş olduğu mesafeyi tartışmak kimsenin haddi değildir." şeklinde cevapladı.

 

KAYNAK : AA