CHP’li Akkentli’den rakı şişeli Ramazan paylaşımı

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin sosyal medyada "Hayırlı Ramazanlar” başlığıyla paylaştığı fotoda, yemek masasında rakı şişesi olduğu görüldü. Akkentli paylaşımını bir süre sonra sildi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2022 16:25 GÜNCELLEME 15.04.2022 19:17 SİYASET
CHP’li Akkentli’den rakı şişeli Ramazan paylaşımı

CHP Zonguldak Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal’ın sosyal medyada “Bir iftar yemeği de böyle bitti” notuyla paylaştığı fotoğraf tepkilerin odağı oldu. Sarıal’ın Ramazan ayında rakı masasında olduğu görüldü.

RAKI ŞİŞESİNİ GÖRMEDİ

Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'nin "Hayırlı Ramazanlar" başlığıyla sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta dikkat çeken bir ayrıntı yer aldı.

“Dostlarımız ile mübarek Ramazan ayında beraberiz” notunu düşen Akkentli’nin paylaştığı fotoğrafta rakı şişesi de yer aldı. SÖGİAD Başkanı Burak Semerci’nin de bulunduğu yemek masasındaki rakıyı sonradan fark eden Akkentli, paylaşımı silse de iş işten geçmişti.

AKKENTLİ’YE SERT TEPKİ

Akkentli’ye Turan Akın isimli vatandaş sert tepki gösterdi. Akın, “Tüm Müslümanları kullanarak oy devşirmeye çalışıp iki yüzlü paylaşımda bulunan sizler rakı masasında tüm Müslüman aleminin en hassas olduğu bu mübarek ayda Müslümanlarla dalga geçip küfreden bu haysiyet yoksunlarının Allah belasını versin” dedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Söke Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, hizmet alamadığını söyleyerek sosyal medya hesabından CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na isyan etmişti. Çerçioğlu’na ulaşamamaktan yakınan Sarıkurt, Senden ricam başkanım tüm söke muhtarlarını topla. Daire amirsiz, koordinatörsüz” demişti. Sarıkurt’un ‘koordinatörsüz’ görüşme talebi, Fatih Akkentli’yi ima ettiği şeklinde yorumlanmıştı.

KAYNAK : MANŞET GAZETESİ