Meral Akşener: İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Şu an gözlerinizi kapatın, bu ülkede bu iyi ve cesur insanların iradesi, kararı olmayıp İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2022 15:21 GÜNCELLEME 22.05.2022 16:48 SİYASET
Meral Akşener: İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul'daki üye sayısının 100 bine ulaşması dolayısıyla düzenlenen "Omuz Omuza 100 Bin Üye" programına katıldı.

Akşener, "Şu an gözlerinizi kapatın, bu ülkede bu iyi ve cesur insanların iradesi, kararı olmayıp İyi Parti kurulmamış olsaydı bugün ülkemizde ne konuşuluyor olacaktı?" dedi.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Bugün Türkiye’de bir umut varsa, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına benim gibi herkes inanıyorsa, bu partili cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirmiş bu sistemin bir seçimde gideceğine inanıyorsa, bu umudu sağlayan sizlersiniz. 

Allah benim ve sizlerin hem kendi huzurunda hem milletimizin huzurunda mahcup olmasına izin vermesin. Allah bizi yalancılardan eylemesin, Allah bizi zalimlerden, zulmedenlerden, iftiracılardan eylemesin.

Cenabı hak bizi kutsallarımız, değerlerimiz üzerinden insanımızı, milletimizi birbirine düşürüp kavga ettiren, birbirine düşman edenlerden eylemesin."

Erdoğan'dan Meral Akşener'e sert tepki: O 6'lı masadaki 3 isimden neden ses çıkmıyor?

Abdülhamit Han'a kin kustuğu sözleri soruldu... Akşener'den nefret savunması

Meral Akşener'den 1919 ruhu açıklaması

Akşener ve Karamollaoğlu bir araya geldi

KAYNAK : DHA