İçişleri Bakanlığı, Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak!

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Ümit Özdağ'ın Türkiye’de “iç savaş çıkacağı" iddiasına ilişkin olarak "Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2022 12:06 GÜNCELLEME 04.07.2022 17:23 SİYASET
İçişleri Bakanlığı, Ümit Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacak!

Çataklı yaptığı açıklamada "Bunun çok açık iç savaş kışkırtıcılığı olduğunu düşünüyoruz. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Suriyelilerin ülkelerine bayram iznine gidip geri dönüşü söz konusu değil." dedi.

Özdağ'ın "İstediğim yere giderim" tepkisine İçişleri noktayı koydu

Ümit Özdağ'ın provokasyonuna izin verilmedi: Hatay'a girişi engellendi

"SİYASİ MECZUPLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Çataklı ilerleyen saatlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamada "1.5 yıldır tüm insanlık melekelerini kaybetmiş, yalan ve iftirayla ırkçılığı körükleyerek iç savaş çığırtkanlığı yapan bir siyasi meczupla karşı karşıyayız. Hukukçularımız çalışıyor. İlgilinin cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için müracaatta bulunacağız." dedi

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR