AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur "promter" tweetini sildi

Youtube'da siyasilerle program yapan Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli'nin promter kullandığını söyledi. AK Partili Eyyüp Kadir İnan, Uğur'un paylaşımına tepki gösterdi, Uğur bunun üzerine paylaşımını sildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2022 12:31 GÜNCELLEME 03.09.2022 12:55 SİYASET
AK Parti tepki gösterdi, Oğuzhan Uğur "promter" tweetini sildi

Youtube'da siyasilerle röportaj yapan Oğuzhan Uğur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de programına katılmasını istedi. Uğur, "Erdoğan ve Bahçeli'nin promter kullanmadan yayınlara katılmadığını" da iddia etti. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Uğur'un sözleri sonrası paylaşım yaptı. İnan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 1,5 sene içinde 23 kere gençlerle bir araya geldiğini, bu buluşmaların soru ve cevap bölümünün hiçbirinde promter kullanmadığını" belirtti.

"AŞAĞILAYICI DİL KULLANANLARIN TALEPLERİNİ DEĞERLENDİRMEYE BİLE ALMIYORUZ"

Oğuzhan Uğur, İnan'ın paylaşımına, "24. olmaya talibiz" yanıtını verdi. 

İnan, Uğur'a, "Irkçı, İslamofobik ve en temel insan hakkını bile aşağılayıcı bir dille alaya alan kişi ve kurumların taleplerini değerlendirmeye dahi almıyoruz. Yine de teşekkürler. Size kolay gelsin" yanıtını verdi. 

OĞUZHAN UĞUR PAYLAŞIMINI SİLDİ

Twitter'daki bu açıklamaların ardından, Oğuzhan Uğur'un "promter" iddiasıyla ilgili tweetini sildiği görüldü.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR