Erdoğan'dan dünyaya Ermenistan resti: Sonuçlarına katlanacak

Ermenistan'ın ateşkesi bozarak Azerbaycan askerlerine yönelik gerçekleştirdiği saldırıların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan'ı sert bir dille uyardı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2022 18:36 GÜNCELLEME 14.09.2022 19:19 SİYASET
Erdoğan'dan dünyaya Ermenistan resti: Sonuçlarına katlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ve Ermenistan arasında artan gerilimlerin ardından konuyla ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

ERMENİSTAN SONUÇLARINA KATLANACAK

Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın zaferiyle neticelenen savaşın ardından varılan anlaşmayı ihlali sonucu yaşanan durumu kabul edilemez buluyoruz. Her zaman olduğu gibi bu gelişme karşısında da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünya bilmelidir. Temennimiz, Ermenistan'ın bu yanlış yoldan bir an önce dönmesi, vaktini ve enerjisini barışı güçlendirme yönünde kullanmasıdır.

İmzalanan anlaşmanın şartlarını yerine getirmediği gibi sürekli saldırgan tavır sergileyen Ermenistan tarafı için bu tutumun elbette sonuçları olacaktır.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR