Can Ataklı'dan "HDP'nin olduğu masada biz olmayız" diyen İYİ Parti'ye sinkaflı küfür!

CHP'li Can Ataklı "HDP’nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz" diyen İYİ Parti'ye "E, s**tir git o zaman Tayyip Erdoğan’a ver kardeşim." dedi. Ataklı'ya sosyal medyadan tepki yağdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 13:59 GÜNCELLEME 28.09.2022 14:05 SİYASET
Can Ataklı'dan "HDP'nin olduğu masada biz olmayız" diyen İYİ Parti'ye sinkaflı küfür!

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Can Ataklı kişisel Youtube kanalında HDP savunuculuğunu üst seviyeye taşıdı.

AKŞENER'E SİNKAFLI KÜFÜRLÜ HDP TEPKİSİ

Can Ataklı, kişisel Youtube kanalında yaptığı gündem değerlendirmesinde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 'HDP'nin olduğu yerde biz olmayız' sözlerini de ele aldı. Ataklı, Akşener'in bu sözlerine sinirlenerek küfür etti, "E s**tir git o zaman Tayyip Erdoğan'a ver kardeşim." dedi.

MERAL AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bir Kürtün evinde Güneydoğu'da kalmamış, hepsi Türk, HDP'nin o masada olmasını söyleyen bizi terbiye etmek isteyen bir kesim var. İYİ Parti'nin bu sistemin engeli olduğunu düşünüyorlar ise, onu da o masa kabul ediyorsa dolayısıyla biz kalkarız HDP'yi oraya oturabilirler. Biz buna saygı duyarız. Ama biz orada olursak olmayız. HDP'de zaten aynı şeyi söylüyor, onlar oradaysa biz olmayız diyorlar." diye konuşmuştu.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR