Meclis kürsüsünde telefonunu kırmıştı, Erdoğan'dan sert tepki: Haddini bildirmeli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis kürsüsünde cep telefonunu çekiçle kıran CHP'li Burak Erbay'a tepki göstererek, "Bu milletin parlamentosu bunlara haddini bildirmelidir" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2022 12:54 GÜNCELLEME 19.10.2022 14:35 SİYASET
Meclis kürsüsünde telefonunu kırmıştı, Erdoğan'dan sert tepki: Haddini bildirmeli!

Son dakika haberi: CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, sosyal medya kanun teklifine tepki amacıyla TBMM Genel Kurulunda çekiçle cep telefonunu kırmıştı.

ERDOĞAN'DAN TEPKİ: PARLAMENTO HADDİNİ BİLDİRMELİ

Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erbay'a tepki gösterdi. Erdoğan, "Bu milletin parlamentosu bunlara haddini bildirmelidir" ifadelerini kullandı. 

ŞENTOP: KÜRSÜ ŞOV YERİ DEĞİLDİR

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da, Meclis kürsüsünde çekiçle cep telefonu kıran Erbay'a tepki göstererek, "Kürsüler konuşmak içindir şov yeri değildir" ifadelerini kullanırken verdiği zararın da tazmin edileceğini duyurmuştu.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR