MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...

Milliyetçi Hareket Partisi eski vekili Oktay Vural'ın yakın zamanda siyasete geri döneceği öne sürüldü. Vural'ın İYİ Parti saflarına katılacağı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2022 09:31 GÜNCELLEME 21.10.2022 09:53 SİYASET
MHP'li eski vekil Oktay Vural siyasete geri dönüyor iddiası: Yeni partisi de belli...

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru giderken, siyasette hareketlilik giderek artıyor. Geçtiğimiz hafta Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı.

Emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, Dr. Turhan Çömez ve Prof. Dr. Kürşad Zorlu ise İYİ Parti'ye katılırken, AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa eden Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da İYİ Parti'ye geçeceğini açıkladı.

OKTAY VURAL SİYASETE DÖNÜYOR İDDİASI

Bu kez MHP'li kritik bir ismin siyasete geri döneceği iddia edildi. İYİ Parti'ye katılacak isimler arasında MHP eski İzmir milletvekili Oktay Vural'ın olduğu öne sürüldü.

KAYNAK : Cumhuriyet
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR