AK Parti MKYK'da gündem terörle mücadele: En kısa sürede kara harekatı başlayacak

Milli Savunma Bakanı Akar, Erdoğan'ın başkanlığındaki MKYK toplantısında kara harekatının en kısa sürede başlayacağını söyledi. Sunumda ayrıca ABD'nin 'Buraya girmeyin' uyarısı yaptığı, buna rağmen harekata devam edildiği kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2022 13:55 GÜNCELLEME 26.11.2022 14:03 SİYASET
AK Parti MKYK'da gündem terörle mücadele: En kısa sürede kara harekatı başlayacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti MKYK toplantısında terörle mücadeleyle ilgili sunum yaptı. 

KARA HAREKATI EN KISA ZAMANDA

Akar, sunumunda hava harekatındaki son durumu aktardı ve en kısa zamanda kara harekatının da yapılacağını belirtti. 

"RUSYA VE ABD İSTENİLEN DESTEĞİ VERMEDİ"

Yeni Şafak'taki habere göre, sunumda Pençe-Kılıç hava harekatında hem Rusya hem de ABD'den istenilen desteğin alınamadığı, buna rağmen operasyonun başarılı geçtiği vurgulandı.

ABD'YE RAĞMEN HAREKAT YAPILDI

Sunumda, ABD'nin iki yüzlü tutumu da eleştirildi ve ABD'nin "Buraya girmeyin, burası bizim kontrolümüzde" diyerek uyarıda bulunduğu, buna rağmen harekata devam edildiği kaydedildi.

Çember daralıyor: Karayılan'ın dibindeki terörist artık ölü

PKK/YPG'ye pençe vuruldu... İşte sıradaki hedef

PKK nefes alamıyor: TSK'dan yoğun bombardıman!

KAYNAK : YENİ ŞAFAK
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR