Muharrem İnce'den CHP'ye bombardıman: Partiye FETÖ'cüleri doldurdular

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "İyi ki CHP'den ayrılmışım. Partinin içine FETÖ'cüleri, ne olduğu belli olmayan insanları doldurdular, Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri dağıttılar." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2022 10:46 GÜNCELLEME 28.11.2022 10:47 SİYASET
Muharrem İnce'den CHP'ye bombardıman: Partiye FETÖ'cüleri doldurdular

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya'da CHP'yi topa tuttu. CHP'nin eski cumhurbaşkanı adayı olarak ciddi sözler sarf eden İnce, CHP'nin çizgisinden uzaklaşıp terör örgütleriyle yan yana geldiğini belirtti.

TÜRK ORDUSUNA İFTİRAYI SAVUNDULAR

Muharrem İnce, "Türk Ordusu'na atılan 'kimyasal silah kullandılar' iftirasını savunan bir parti, Atatürk'ün partisi olamaz. Ben şahsen öyle bir partide duramam" dedi.

M.KEMAL'İN İLKESİNDEN KOPTULAR

Partinin Mustafa Kemal çizgisinden ayrıldığını savunan İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu Rusya-Ukrayna savaşında Ukrayna'dan yana durmamız gerektiğini söyledi. Bu, Atatürk'ün yurtta sulh cihanda sulh ilkesine aykırı bir durum. Hiç gündemde olmayan başörtüsü sorununu ortaya çıkardılar." diye konuştu.

CHP'YE FETÖ'CÜLERİ DOLDURDULAR

Sözlerini ağır ithamlarla sürdüren eski CHP'li Muharrem İnce, "İyi ki de CHP'den ayrılmışım. Partinin içine FETÖ'cüleri, ne olduğu belli olmayan insanları doldurdular, Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri dağıttılar" sözlerini sarf etti.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR