Sinan Burhan'dan Ankapark tepkisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, Hayal Parktı Hayalet Park Oldu” oldu diyerek Ankara Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2023 16:54 GÜNCELLEME 03.02.2023 17:29 SİYASET
Sinan Burhan'dan Ankapark tepkisi!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından turizmi canlandırmak, çocukları eğlendirmek amacıyla yapılan Ankapark çürümeye terk edildi.

Çürüyen oyuncaklara tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan, “Bir diğer seçimi kazanmak uğruna Ankapark heba ediliyor yazık değil mi Ankaralının servetine, yazık değil mi çocuklarımıza?" diye sordu.

"Ankara’nın merkezinde hem çocukları eğlendirmek hem de dünya turizmine katkı sağlamak amacıyla yapılan Ankapark atıl duruma geldi. " diyen Burhan, "Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek tarafından yapılan ve halkın yoğun ilgisini çeken Ankapark içinde hayal bile edilemeyen oyuncakların yer aldığı parkın oyuncakları çürümeye mahkum edildi." ifadelerini kullandı.

Ankaparkın bu durumuna tepki gösteren Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan “Hayal parktı, Mansur Bey hayalet parka çeviriyor, bir demir yığınına çeviriyor, çocuklarımızın hayalleri gömülüyor” dedi.

Burhan, "Burhan bir siyasi hırs uğruna Ankara’nın kalbi gömülüyor diyen Burhan sözlerine şöyle devam etti: Bir diğer seçimi kazanmak uğruna Ankapark heba ediliyor yazık değil mi Ankaralının servetine, yazık değil mi çocuklarımıza? Yazık yapmayın” açıklamasında bulundu.

KAYNAK : Haber7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR