AFAD'ı eleştirmeye çalışırken alay konusu oldu!
Katıldığı canlı yayın programında AFAD'ı eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kime bağlı bilmiyorum. Bir zamanlar Başbakanlığa bağlıydı" dedi.
ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2023 06:56
GÜNCELLEME 08.03.2023 09:46
SİYASET
İYİ Parti lideri Akşener, katıldığı canlı yayın programında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener'in AFAD'ın nereye bağlı olarak faaliyet gösterdiğini bilmediği ortaya çıktı.
"AFAD KAVRAMSAL OLARAK ÇOK İYİ BİR KURUM"
AFAD'ın kavramsal olarak çok iyi bir kurum olduğunu vurgulayan Meral Akşener, "AFAD'ın sahadaki yöneticilerine söyleyecek sözüm yok, çaresiz. 10 kişi ne yapabilir?" ifadelerini kullandı.
AFAD'IN NEREYE BAĞLI OLDUĞUNU BİLEMEDİ
Meral Akşener, AFAD'a yönelik konuştuğu sırada kurumun nereye bağlı olduğunu bilmediğini dile getirdi. Meral Akşener, "Kime bağlı bilmiyorum... Bir zamanlar Başbakanlığa bağlıydı" şeklinde konuştu.