Sözcü TV'de Muharrem İnce'yi kızdıran soru! Saygısızlık bu! Böyle bir şey olabilir mi?

Memleket Partisi Genel Başkanı cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında adaylıktan çekileceği iddialarıyla ilgili soruya sert bir şekilde cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2023 02:08 GÜNCELLEME 19.04.2023 02:08 SİYASET
Sözcü TV'de Muharrem İnce'yi kızdıran soru! Saygısızlık bu! Böyle bir şey olabilir mi?

Memleket Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce SÖZCÜ TV’ye konuk oldu. İnce gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İnce kamuoyunda son günlerde ortaya atılan 'Adaylıktan çekilcek' iddialarına sert tepki gösterdi.

MUHARREM İNCE: 114 BİN İNSANA NE DİYECEĞİZ

'Adaylıktan çekilecek misiniz? sorosuna İnce, ''Olur mu böyle bir şey. Bu soruyu çok saygısızca buldum. Olmaz böyle bir şey. Bunu saygısızlık olarak buluyorum. Bunu soru olarak almıyorum. 114 bin insana ne diyeceğiz? İmza vermişler. Bunu doğru bulmuyorum.'' diye cevap verdi



İnce şu ifadeleri kullandı;

Ne demek çekilsin! Böyle bir şey olabilir mi? Bu çok antidemokratik. İnsani değil bu. Bu tam bir ihale mafyası yöntemi. Demoktarik hakkımı kullanıyorum. 114 bin kişi seçim kuruluna gitmiş imza vermiş.

2018'DE AKŞENER VE KARAMOLLAOĞLU NEDEN ÇEKİLMEDİ?

Peki 2018'de niye çekilmedi Meral Akşener. Temel Karamollaoğlu madem o kadar çok biliyor niye benim lehime çekilmedi. Kılıçdaroğlu o zaman niye Meral Hanım'dan çekilmesini istemedi. Bana gelince çekilsin. Böyle bir şey olabilir mi? Seçime gidiyoruz, oy pusulaları basıldı. Saygısızlık bu.

'KAZANAMAYACAK KİŞYİ ADAY YAPTINIZ'

Kılıçdaroğlu sizin de aldığınız oylarla kaybederse siz de kaybetmiş olmayacak mısınız?' sorusuna İnce şu yanıtı verdi;

Seçim kaybedilirse sana fatura keseriz”den bir kere çıkalım. Bu kılıf hazırlamak olur. Bu Türkiye’yi düşünmek, seçimi kazanmaya odaklanmak değil. Seçimi kazanmaya odaklansalar benim yayınının ortasına reklam vermezler. O paraya yazık. 13 ayda bir adayı zor belirlemişsiniz. “Kazanacak aday” demişsiniz sonunda kazanmayacağını vurgu yaptığınız kişiyi aday yapmışsınız.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR