MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El-Kureyşi adlı şahsı uzun süredir takip ediyordu. Bu şahıs MİT'in dün Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2023 01:02 GÜNCELLEME 01.05.2023 01:02 SİYASET
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

Başkan Erdoğan canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Büyük ve güçlü Türkiye vatandaşları için gurur kaynağıdır. Terör örgütlerini sindirdik. Bu mücadele Avrupa'nın güvenliğine de katkı sağlıyor ama bunun farkında değiller. PKK/PYD ile sonuç alıcı mücadele eden tek ülke biziz NATO içerisinde.

MİT, DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin el- Kureyşi'yi uzun süredir takip ediyordu. Bu şahıs dün Suriye'de etkisiz hale getirildi. Terör örgütleri ile mücadelemiz ayrım yapmadan devam ediyor. ABD yapınca dünya konuşuyor. MİT bizim dönemizde uluslararası mücadele yön bir teşkilat haline gelmiştir. Teşkilatımız ayrıca Amerikan ve Rus istihbarat teşkilatlarının görüşme yapacağı bir düzeye gelmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR