İYİ Parti'de istifa depremi! Hep birlikte AK Parti'ye katıldılar!

İYİ Parti'de seçime günler kala kan kaybı sürüyor. İYİ Parti Bandırma Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Serdar Aksu ve ekibi, HDP ile kol kola girmeyeceklerini belirterek partilerinden istifa edip topluca AK Parti'ye geçtiler.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2023 00:40 GÜNCELLEME 13.05.2023 08:56 SİYASET
İYİ Parti'de istifa depremi! Hep birlikte AK Parti'ye katıldılar!

İYİ Parti'de seçime günler kala kan kaybı sürüyor. İYİ Parti Bandırma Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Serdar Aksu ve ekibi, HDP ile kol kola girmeyeceklerini belirterek partilerinden istifa edip topluca AK Parti'ye geçtiler.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 28. Dönem Balıkesir Milletvekili adayları Ali Taylan Öztaylan, Mehmet Aydemir ve Fatih Güngör Bandırma’nın Çınarlı Mahallesi’nde miting düzenledi.

HDP İLE KOL KOLA GİRMEYECEKLERİNİ SÖYLEYEREK TOPLUCA İSTİFA EDİP AK PARTİ'YE GEÇTİLER

6’lı masanın memlekete faydasından çok zararı olacağını, HDP ve PKK ile kol kola girmeyeceklerini söyleyen İYİ Parti Bandırma Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Serdar Aksu ve ekibi İYİ Parti’den istifa etti.

Çınarlı Mahallesi’nde AK Parti’nin düzenlediği mitingde sahneye çıkan Serdar Aksu istifa ederek Ak Parti’ye katıldığını açıkladı.

Serdar Aksu’ya AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan AK Parti rozeti taktı. Çınarlı Mahallesi sakinleri ‘hoşgeldin’ sloganlarıyla Serdar Aksu ve ekibini bağrına bastı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR