AK Parti'den İsveç'e sert tepki: Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu kınıyoruz!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsveç'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu kınadı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2023 13:38 GÜNCELLEME 29.09.2023 17:33 SİYASET
AK Parti'den İsveç'e sert tepki: Erdoğan'ı hedef alan provokasyonu kınıyoruz!

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan provokasyonunu ve bu provokasyona göz yuman İsveç makamlarının tutumunu şiddetle kınıyoruz. İsveç makamları taahhütlerini yerine getirmelidir. Gerçek bir hukuk devletinde terör eylemlerine ve teröre destek veren faaliyetlere yer yoktur. Hukuk devleti olduğunu söyleyen bir devlet, teröre teslim olamaz.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR