Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

DEM Parti, cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan annesi Sadiye Demirtaş'ı görmek üzere Diyarbakır'a götürüldüğünü açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2024 21:06 GÜNCELLEME 23.01.2024 21:10 SİYASET
Selahattin Demirtaş, annesinin rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır'a götürüldü

Son dakika Selahattin Demirtaş haberleri: DEM Parti, cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın, hastanede müşahade altına alınan annesi Sadiye Demirtaş'ı görmek üzere Diyarbakır'a götürüldüğünü açıkladı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ DİYARBAKIR'A GÖTÜRÜLDÜ

DEM Parti'den yapılan açıklamada, "Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle Diyarbakır’da hastanede müşahade altındadır. Yoldaşımız Selahattin Demirtaş, talebi üzerine annesini görmek üzere Diyarbakır’a götürülmüş ve annesini ziyaret etmiştir. Dualarımız Sadiye Annemizle. Tek temennimiz en kısa zamanda sağlığına kavuşmasıdır." denildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR