Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e zehir zemberek sözler: İzmir'i biçtin!

CHP'nin İzmir'de Cemil Tugay'ı aday göstermesinden sonra başlayan tartışmalar kapsamında Yılmaz Özdil, Özgür Özel'e sert sözlerle yüklenirken, "Manisa’yı bile kazanamayan Özgür Özel, İzmir’in belediyelerini belirledi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2024 16:38 GÜNCELLEME 31.01.2024 16:39 SİYASET
Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e zehir zemberek sözler: İzmir'i biçtin!

CHP'den İzmir bilmecesi çözüldü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Tunç Soyer yerine Cemil Tugay aday gösterildi.

İzmir adaylarını açıklayan CHP'ye ise art arda tepkiler geldi. Gelen tepkiler arasında ise Yılmaz Özdil'in açıklamaları dikkat çekti.

"İZMİR'İ BİÇTİ"

Özgür Özel'i 'İzmir'i biçmekle' suçlayan Özdil, açıklamalarına şöyle devam etti:

"CHP tarihinin en zayıf genel başkanı Özgür Özel’dir. 2 kere seçime girdi kaybetti. Kendi mahallesinde delege bile seçilemedi. Manisa’yı bile kazanamayan Özgür Özel, İzmir’in belediyelerini belirledi. Yazık bu İzmir’e. İstanbul’da İmamoğlu’na karizması yetmedi. Mansur Yavaş’a sözünü geçiremedi. Gitti Büyükerşen’i yedi şimdi de İzmir’i biçti."

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR