Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Görüşme 45 dakika sürdü. Bahçeli, görüşmeyle ilgili, "Açıklamayı Özgür Özel yapacak" dedi. Özel, görüşmenin olumlu ve verimli geçtiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.05.2024 14:41 GÜNCELLEME 07.05.2024 14:53 SİYASET
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. 

Görüşme 45 dakika sürdü. Bahçeli, görüşmeyle ilgili sorulara, "Açıklamayı Özgür Özel yapacak" cevabını verdi. 

ÖZEL GÖRÜŞMENİN DETAYLARINI AÇIKLADI

Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Bahçeli ile görüşmesine dair açıklama yaptı. Özel, görüşme için "Gayet olumlu ve verimli geçti. Sayın Bahçeli ile seçim sonuçlarını samimiyetle değerlendirdiğimizi, tebriklerini kabul ettiğimizi paylaşabilirim. Dış politikada Filistin ve Kıbrıs başta olmak üzere ne düşündüğümüzü kendisiyle paylaştık. Kendisinin de daha önce seçimlerden önce paylaştığı gibi 10 bin liralık emekli maaşıyla geçinmenin imkansız olduğunu ifade ettik. Temmuz zamlarını küçük işletmelere bırakmayıp devletin yüke destek olmasını konuştuk. 28 Şubat davasının mağdur tutuklularından, AYM kararlarına uyulmamasından duyduğumuz endişeye kadar pek çok konuyu ilettik. Kendisinin farklı düşündüğü konuları dikkatle dinledik ve not aldık." dedi. 

İki lider, Bahçeli’nin TBMM’deki makamında bir araya geldi.

Görüşmenin ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışmaları olduğu öğrenildi. CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede yurt içindeki güncel konular ve ekonomideki son gelişmeler de ele alındı.

KARŞILIKLI HEDİYELER VERİLDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye olarak tespih ve mesir macunu götürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Özel’e motiflerle işlenmiş bir tabak hediye etti.

KAYNAK : Haber7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR