MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP geçilmeyecek, Türkiye yenilmeyecektir. Cumhur İttifakı, büyük Türk milletinin istikbaline sonuna kadar sahip çıkacaktır." ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 16:24 GÜNCELLEME 15.06.2024 16:32 SİYASET
MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması

MHP Genel Sekreteri  Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, "normalleşme tiyatrosunun, CHP öncülüğünde, görünürde MHP'ye, arka planda Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devletine kurnazca yürütülen bir operasyon olduğunun artık açığa çıktığını" savundu.

Geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye'ye saldırmak isteyenlerin, hedeflerine öncelikle milliyetçi-ülkücü hareketi koyduğunu belirten Büyükataman, ülkücü hareketin Kuvayımilliye ruhunun bu çağdaki en net yansıması olduğunu bildirdi.

Büyükataman, şunları kaydetti:

"100 yıl önce vatanımızı işgal etmek isteyenler tam da bu sebepten kurşun askerlerini; iftira, yalan ve dolanla milliyetçi hareketin üzerine salmışlardır. Bu sinsi saldırı vatan toprağımıza, devletimize ve Türk milletinin istikbalinedir. Sinsi operasyonun sahipleri şunu iyi bilsinler, MHP geçilmeyecek, Türkiye yenilmeyecektir. Cumhur İttifakı, büyük Türk milletinin istikbaline sonuna kadar sahip çıkacaktır."

KAYNAK : AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR