Perinçek'ten 'Kurban Bayramı' mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bayramların, emperyalist kültürün kurban etmek istediği değerlere daha çok sarılma günü olduğunu ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 20:34 GÜNCELLEME 15.06.2024 20:34 SİYASET
Perinçek'ten 'Kurban Bayramı' mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Perinçek, insanların bayramlarda birbiriyle kucaklaşıp bayramlaşırken aslında sevginin, paylaşmanın, iyiliğin, dayanışmanın, hoşgörünün, bağışlamanın ve kardeşliğin ölümsüzlüğüne sarıldığını belirtti.

Perinçek, "Bayramlar, emperyalist kültürün kurban etmek istediği değerlerimize daha çok sarılma günüdür. Kurban Bayramı'nda kurban edeceğimiz, bencillik, çıkarcılık, kin, haset, kıskançlık ve kibirdir. Bayramlarda nefis ölür, toplum, vatan, millet ve insan sevgisi büyür." değerlendirmesinde bulundu.

Bayramda Asya'dan Afrika'ya ve Güney Amerika'ya kadar gelişen dünyayla buluşacaklarını aktaran Perinçek, "Hatta emperyalist Batı'ya isyanı büyüyen Avrupalı, Kuzey Amerikalı, Avustralyalı kardeşlerimizle kucaklaşarak bayramımızı kutlayacağız. Kurban Bayramımız kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR