Yılmaz Özdil ile Özgür Özel arasında gerilim! Kavga büyüyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile gazeteci Yılmaz Özdil arasında "Bidon Kafa" tartışması büyüyor. Özgür Özel'in canlı yayındaki cevabı Yılmaz Özdil'i küplere bindirdi. İşte yaşananlar

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2024 11:56 GÜNCELLEME 20.06.2024 12:10 SİYASET
Yılmaz Özdil ile Özgür Özel arasında gerilim! Kavga büyüyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti.  Bu görüşmenin ardından Yılmaz Özdil 'Asrın Lideri Özgür Özel'e 'Koltuk' Verdi!' başlıklı bir video yayınlayarak bu görüşmeyi eleştirmişti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN SERT CEVAP!

Özel, Ekol TV'de Armağan Çağlayan'ın "Hepsi Bu Hafta Oldu" adlı programında Yılmaz Özdil'e yanıt verdi. Özel açıklamasında,'' “Bu, ‘hatamız nerede’ demek yerine, oy vermeyen seçmene ‘bidon kafa’ diyen zihniyet.47 yıldır ilk kez birinci parti olmamızın sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş.'' diye cevap verdi.



YILMAZ ÖZDİL'DEN BİR AÇIKLAMA DAHA!

Yılmaz Özdil ise Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yanıt verdi, "Sana bu iftiranı yedireceğim" diyerek tepki gösterdi.

Özdil açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ Akp’nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim.

“Bana milletvekiliyken yıllarca “Yılmaz abi” diyen özgür özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğü çıkardın ama- gözüne sokacağım.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR