"Taban ve delegeler istedi: Kılıçdaroğlu geri dönmek için çalışıyor" iddiası

Ankara, eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun geri dönmek için hazırlıklara başladığı iddiasını konuşuyor. Kılıçdaroğlu'nun, taban ve delegelerden gelen talep doğrultusunda böyle bir çalışmaya giriştiği belirtiliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.06.2024 11:23 GÜNCELLEME 21.06.2024 11:34 SİYASET
"Taban ve delegeler istedi: Kılıçdaroğlu geri dönmek için çalışıyor" iddiası

CHP Genel Başkanlığını Özgür Özel'e kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun, genel başkanlık için çalışmalara başladığı iddia edildi. 

TV100'de konuşan Siyasal İletişimci Nur Tuğba Aktay, taban ve delegelerden gelen talepler doğrultusunda Kılıçdaroğlu'nun böyle bir hazırlık içine girdiğini belirtti. Aktay, şunları söyledi: 

"Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibiyle beraber CHP’deki kendi heyetinde, parti tabanında, delegeler nezdinde bir talep ve istek olduğu doğrultusunda bilgi geldi. Bu anlamda Kılıçdaroğlu genel başkanlığı adına çalışmalara başladı. Özgür Özel'in de bu durumdan haberdar olduğu, bu sıkışmışlıktan dolayı farklı farklı, plansız, programsız çıkışlar açıklamalar sıkışmışlığının yansıması."

4-5 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen Kurultay'da, Kılıçdaroğlu 13 yıldır devam ettiği genel başkanlık görevini Özgür Özel'e devretmişti.

Kılıçdaroğlu, yeni ofisinde ilk ziyaretçilerini ağırladı

Kılıçdaroğlu’ndan köşe yazısı... Zamanlaması manidar

KAYNAK : TV100
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR