MHP Grup Başkanvekili Kılıç, Nevşehir'de biçerdöverle hasat yaptı

MHP Grup Başkanvekili ve Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç, Nevşehir'in Avanos ilçesinde hububat hasadına katılıp biçerdöver kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.06.2024 16:47 GÜNCELLEME 22.06.2024 16:47 SİYASET
MHP Grup Başkanvekili Kılıç, Nevşehir'de biçerdöverle hasat yaptı

Hasada ilişkin fotoğraf ve görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Kılıç, beraberindeki Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş'la ilçede hububat hasadının başladığı tarlaları ziyaret edip çiftçiler bir araya geldi.

Yöresel kıyafet giyen Kılıç, direksiyonuna geçtiği biçerdöverle arpa hasadı yaptı.

Bugün Nevşehir'in bereketli topraklarında hububat hasadını başlattıklarını aktaran Kılıç, "Nevşehir ve çevresi daima ekilenden fazlasını vermiştir. Topraklarımız bereketlidir. Biz de bu şehrin vekili olarak çiftçilerimizinin seslerini daha gür duyurabilmek ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm yollarını konuşmak için çiftçilerimizle bir araya geldik. MHP olarak çiftçilerimizin her daim yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Devletimiz büyük. Bu hasat sezonu inşallah her çiftçimiz emeğinin karşılığını alacak. Bütün çiftçi kardeşlerimize bereketli bir hasat dönemi diliyorum, her daim yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR