Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisinin kurulacağı tarihi açıkladı: 3A ile yola çıkacağız

İYİ Parti'den istifa eden 27. Dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisini sonbaharda kuracağını ve "3A ile yola çıkacaklarını" açıkladı. Ağıralioğlu ayrıca, partide mevcut milletvekillerinden de olabileceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 13:27 GÜNCELLEME 26.06.2024 15:29 SİYASET
Yavuz Ağıralioğlu, yeni partisinin kurulacağı tarihi açıkladı: 3A ile yola çıkacağız

Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri Programının konuğu 27. Dönem Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu oldu. Yeni bir siyasi parti kuracak olan Ağıralioğlu “CHP’nin tek alternatif parti gibi görünmesinden rahatsızım” dedi. İsmi henüz netleşmeyen yeni siyasi parti ise sonbaharda kurulacak.

PARTİ SONBAHARDA KURULULACAK, PARTİDE MEVCUT MİLLETVEKİLLERİ DE OLABİLİR

27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Anadolu Yayıncılar Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programına katıldı. AYF Genel Başkanı Sinan Burhan, Ağıralioğlu’na  parti kurma çalışmaları ile ilgili gelişmeleri sordu. Ağrıalioğlu  partinin sonbaharda kurulacağını ve isminin henüz netlik kazanmadığını söyledi. Ağıralioğlu kurulacak yeni partide mevcut milletvekillerinden isimlerin olabileceğini de sözlerine ekledi.

"3A İLE YOLA ÇIKACAĞIZ"

Yavuz Ağıralioğlu “Biz 3A ile yola çıkacağız. Akıl, Ahlak ve Adalet. 3 Y halledilseydi belki bunlara ihtiyaç kalmayacaktı. 3Y iddiasıyla çıkılmış siyasi yolculuğun bizim omuzlarımıza yüklediği mesuliyet 3 A mecburiyetidir. Akla, ahlaka ve adalete ihtiyacımız var” dedi.

"CHP TEK ALTERNATİF DEĞİLDİR"

CHP’nin seçmenin oy verme isteksizliğinden kaynaklı alternatif parti olarak görülmesinden  rahatsızlık duyduğunu dile getiren Ağıralioğlu, “Ben bu alternatifsizliğin devlete de millete de kötülük olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Ağıralioğlu ayrıca “CHP’lilerin Suriyeliler burada kalsın gibi laflar etmeye başladılar bunu şöyle tehlikeli görüyorum ben bu bir mutabakattır böyle zamanlarda Türk Milleti geleceğinden vurulur. Böyle zamanlarda iktidar hevesi taşıyanlar o heveslerin kuralsızlığıyla bunlara iltimas sağlarlar, ben bu popülizmin alanını devletin milletin aleyhine bir takım tertiplere sebep olmaması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden biz de bu alana girmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Yavuz Ağıralioğlu Akşener'i yalanladı! Yaşananları tek tek anlattı

İYİ Parti’de bütün gözler ona çevrilmişti... Ağıralioğlu kararını açıkladı

KAYNAK : HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR