MHP'den son dakika Arzu Erdem açıklaması! İstifa kararı vermişti

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 25, 26 ve 27'nci Dönem MHP Milletvekili Arzu Erdem'in istifasının kabul edildiğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2024 02:24 GÜNCELLEME 26.08.2024 09:46 SİYASET
MHP'den son dakika Arzu Erdem açıklaması! İstifa kararı vermişti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, geçtiğimiz günlerde partisinden istifa kararı alan 25, 26 ve 27'nci Dönem MHP Milletvekili Arzu Erdem ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

'ARZU ERDEM'İN İSTİFASI PARTİMİZ TARAFINDAN KABUL EDİLMİŞTİR'

Erdem'in istifasının kabul edildiğini duyuran Büyükataman, "Sosyal medya hesabı üzerinden Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden istifa ettiğini duyuran Arzu Erdem'in istifası partimiz tarafından kabul edilmiştir." dedi.

NE OLMUŞTU?

25, 26 ve 27'nci Dönem MHP Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MHP'den istifa ettiğini duyurmuştu.

Erdem, istifa açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi üst kurul delegeliği ve MHP Parti üyeliğimden herhangi bir baskı olmaksızın, kendi özgür irademle istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR