Başkan Erdoğan, İsrail'in şehit ettiği Ezgi Eygi'nin annesiyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesi Rabia Birden Eygi ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2024 20:13 GÜNCELLEME 07.09.2024 20:13 SİYASET
Başkan Erdoğan, İsrail'in şehit ettiği Ezgi Eygi'nin annesiyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail keskin nişancıları tarafından başından vurularak şehit edilen ABD ve Türk çifte vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin ailesiyle telefonda görüştü.

EYGİ'NİN ANNESİNE TAZİYE TELEFONU

Erdoğan, İsrail'in, Batı Şeria'daki işgal karşıtı sivil bir protestoya yönelik saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesine taziyelerini iletti.

Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, anne Rabia Birden Eygi ile telefonda görüşerek başsağlığı diledi.

İSRAİL CANİCE ŞEHİT ETMİŞTİ

Gazze'den sonra işgal altındaki Batı Şeria'daki saldırıları da artıran İsrail askerleri, Nablus kentinde işgal karşıtı gösteriye gerçek mermilerle saldırmıştı.

İsrail saldırısında gösteriye katılan ABD ve Türk vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi isimli Türk aktivist şehit olmuştu.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR