AK Parti vatandaşla buluştu! 5 kritik tespit! Sorunlar tek tek not ediliyor

AK Parti kadroları, 8. Büyük Olağan Kongre'ye zemin oluşturacak buluşmalar kapsamında toplumun tüm kesimleriyle bir araya geliyor. AK Parti’nin Türkiye buluşmalarında vatandaşların sorunları tek tek tespit ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 07:38 GÜNCELLEME 01.10.2024 07:39 SİYASET
AK Parti vatandaşla buluştu! 5 kritik tespit! Sorunlar tek tek not ediliyor

AK Parti kadroları, bakanlar ve milletvekilleri, 8. Büyük Olağan Kongre'ye zemin oluşturacak buluşmalar kapsamında toplumun tüm kesimleriyle bir araya geliyor. Her ilin ilçeleri de ziyaret ediliyor halkla birebir iletişim kuruluyor.

Sabah'ta yer alan ahbere göre, Her ilin gelir kaynağı vatandaşın uğraşı ne ise o alanla ilgili çalışanlarla bir araya gelinerek sorunları talepleri not ediliyor. Fabrikalarda teşvik ve sübvansiyonlar anlatılırken, gençlere eski ve yeni Türkiye karşılaştırması yapılıyor. Bir araya gelinen STK'lara ekonomi başta olmak üzere toplumu hedef alan manipülasyon ve dezenformasyonların aslı anlatılıyor. Yaz boyunca sürdürülen 'Türkiye Buluşmaları'na ilişkin değerlendirmeler de dikkat çekiyor. Bu kapsamda Türkiye buluşmalarının ilk çıktıları sahada esnaf ve ticaretle uğraşan kesimin ekonomik programa olan güvenini de ortaya koydu.



Vatandaş ekonomik programa güveniyor, ilk verilerin olumlu yansımalarıyla birlikte biraz daha sabrederek programın sonuçlarını birlikte görmek istiyor. Bu kapsamda seçim döneminde seçmenin ekonomi üzerinden gösterdiği direncin büyük ölçüde aşılmış olduğu gözlemlendi.

1) Vatandaş ekonomik programa güven duyuyor

2) Muhalefet belediyelerinin beceriksizleri 'bunlara ülke etslim edilmez kanaati oluşturdu

3) AK Parti'nin değişim mesajı tabanda karşılık buldu

4) Yerel seçimdeki tepki oyları AK Parti'ye dönüyor

5) Bölgesel jeopolitik risk ortamında Türkiye'yi huzur ve güvende tutan AK Parti'ye güven artıyor

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR