Son dakika: İYİ Parti'den istifa etti, AK Parti'ye geçiyor! Sürpriz gelişme!

İYİ Parti'den istifa eden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti saflarına katılacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2024 10:09 GÜNCELLEME 23.10.2024 10:09 SİYASET
Son dakika: İYİ Parti'den istifa etti, AK Parti'ye geçiyor! Sürpriz gelişme!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, geçtiğimiz aylarda partisinden istifa etitğini duyurmuştu. CHP'ye katılacağı iddia edilen Ataş, sürpriz bir kararla AK Parti'de siyaset yoluna devam edecek.

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın AK Parti'ye katılacağını açıkladı.



İYİ PARTİLİ ATAŞ AK PARTİ'YE KATILACAK

Dursun Ataş'la görüştüğünü belirten Burhan, ''Dursun Ataş dedi ki “Ben Adalet ve Kalkınma Partisi’ne geçeceğim.” Dursun Ataş AK Parti’ye katılıyor. Gerekçesi de şu; Filistin'de, Suriye'de ve Irak'ta yaşanan gelişmeler ortada. Türkiye'nin güçlü  bir liderliğe ihtiyacı var. Şahsi siyasi hesapların zamanı değil. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'la birlikte siyaet yapacağız. Dursun Ataş Ak Parti'ye katılacak.'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR