Son dakika: DEM Parti'den Bahçeli'ye sürpriz telefon! 'Türkiye'nin size ihtiyacı var...'

Son dakika haberi... DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Devlet Bahçeli'yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakırhan, "Türkiye'nin size ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2025 18:06 GÜNCELLEME 12.02.2025 18:39 SİYASET
Son dakika: DEM Parti'den Bahçeli'ye sürpriz telefon! 'Türkiye'nin size ihtiyacı var...'

Son dakika haberi... DEM Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, kısa süre önce ameliyat olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

DEM Parti'den yapılan açıklamaya göre Bahçeli’nin sağlık durumunu soran Bakırhan, "Barış ve kardeşlik çalışmaları konusunda Türkiye'nin size ihtiyacı var" dedi.

BAHÇELİ KALBİNDEN OPERASYON GEÇİRMİŞTİ

MHP lideri Bahçeli, geçtiğimiz hafta bir operasyon geçirmişti.

10 yıl önce değiştirilen kalp kapakçığındaki dejenerasyon bulguları üzerine mevcut kalp kapakçığı değiştirilen Bahçeli’nin operasyonu iyi geçmişti.

MHP’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Odasında dinleniyor. Kısa zamanda günlük yaşantısına dönecek." denilmişti.

 

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR