Sivrice Belediye Başkanı AK Parti’ye katılma kararı aldı

Elazığ'ın Sivrice İlçe Belediye Başkanlığını Yeniden Refah Partisi'nden kazanan Ebubekir Irmak, AK Parti'ye katılma kararı aldı. Irmak, 'Bu karar, ilçemizin gelişimi ve halkımızın beklentilerini karşılamak adına alınmıştır' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2025 19:19 GÜNCELLEME 18.02.2025 20:37 SİYASET
Sivrice Belediye Başkanı AK Parti’ye katılma kararı aldı

Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden aday olarak kazandığı belediye başkanlığı görevine Adalet ve Kalkınma Partisi’nde devam etme kararı aldı.

Başkan Irmak, yaptığı açıklamada bu kararın kişisel bir tercih olmadığını, ilçenin menfaatleri doğrultusunda alındığını vurguladı.

Başkan Irmak, Sivrice’nin doğal güzellikleri ve turizm potansiyeline dikkat çekerek, ilçeye kalıcı eserler kazandırmak ve hemşehrilerine en iyi hizmeti sunmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine AK Parti’ye katıldığını belirtti.

"KARAR İLÇEMİZİN GELİŞİMİ ADINA ALINDI"

Açıklamasında hemşehrilerine teşekkür eden Irmak, "Bu karar, ilçemizin gelişimi ve halkımızın beklentilerini karşılamak adına alınmıştır. Duaları ve destekleriyle her zaman yanımda olan kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Aldığımız bu kararın ilçemize, şehrimize ve AK Partimize hayırlı olmasını diliyorum. Biz birlikte çok güçlüyüz Sivrice’m" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR