Beyoğlu Belediye Başkanı Güney ’şüpheli’ sıfatıyla adliyeye geldi

CHP İstanbul İl Kongresi seçimlerine hile karıştırıldığı ve seçim kanununa muhalefet edildiği iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Beyoğlu Belediye Başkanı Güney ’şüpheli’ sıfatıyla ifade vermek üzere adliyeye geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2025 10:28 GÜNCELLEME 26.03.2025 11:17 SİYASET
Beyoğlu Belediye Başkanı Güney ’şüpheli’ sıfatıyla adliyeye geldi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, CHP İstanbul İl Kongresi'nin son seçimlerinde, seçime hile karıştırıldığı ve Siyasi Partiler Kanunu'na muhalefet edildiği iddiasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Savcılık katına çıkan Güney'in ifadesinin alınmasına başlanacak.

DÜN İFADEYE ÇAĞRILMIŞTI 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İnan Güney'i dün ifade vermek üzere savcılığa çağırmıştı. 

KAYNAK : İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR