Davutoğlu'ndan ittifak çıkışı! 4 parti birleşebilir! Bunun için her şeyi yaparım
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Saadet, DEVA, Gelecek ve Yeniden Refah'ın ittifak içinde yer alabileceğini belirtti. Davutoğlu 'Bunun için her şeyi yaparım'
ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2025 13:18
GÜNCELLEME 26.11.2025 13:46
SİYASET
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında, siyaset gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu, ittifak konusuna ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gelecek lideri 4 partinin birleşebileceğini ifade etti.
DAVUTOĞLU: ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIM
Partilerin birleşme tartışmalarına ilişkin konuşan Davutoğlu, "Eğer orada bir tıkanma varsa bizim güçlü bir alternatif üretmemiz lazım. Gün ego yapma günü değil. Saadet, DEVA, Gelecek ve Yeniden Refah birleşebilir. Ben elimden gelen her şeyi yapacağım. Ümit ederim ki, seçim sathına girmeden bu birleşmeyi yaparız" ifadelerini kullandı.