Son Dakika: AK Parti'den Özgür Özel'e 'yalan siyaseti' tepkisi!

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Çelik, "Özgür Özel siyaset yapmıyor, iftira üretim merkezi olarak çalışıyor. Her gün “yalan siyaseti”nde yeni bir rekor kırıyor." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2026 13:39 GÜNCELLEME 08.01.2026 16:14 SİYASET
Son Dakika: AK Parti'den Özgür Özel'e 'yalan siyaseti' tepkisi!

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in açıklamaları bir kere daha siyasi alanın dışına çıkmıştır. Özgür Özel siyaset yapmıyor, iftira üretim merkezi olarak çalışıyor. Her gün “yalan siyaseti”nde yeni bir rekor kırıyor. Özgür Özel siyasi tarihimizin en çirkin iftiralarını üretiyor." diyerek tepki gösterdi.

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde:

"Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanımızın yabancı bir devlet başkanıyla pazarlık yaparak meşruiyet arayışı içinde olduğunu ya da icazet almaya çalıştığını söylemesi siyasi tarihimizin en büyük yalanıdır. Özgür Özel’in, Cumhurbaşkanımızın yabancı bir devlet başkanı tarafından tehdit edildiğini, bu nedenle pazarlık yaptığını söylemesi, siyasi akıldan ve ahlaktan tamamen yoksun sözlerdir. Türkiye’de ve dünyada Özgür Özel’in sözlerini ciddiye alacak tek bir kişi yoktur. Özgür Özel’in Türkiye hakkında gerçek bir siyasi perspektifi yok. Ülkemizin etrafındaki gelişmeleri anlamıyor. Dünyadaki gelişmelerden haberi yok. Cumhurbaşkanımızın iradesini, bölgesel ve küresel karşısındaki yaklaşımını anlaması mümkün olmadığı için yaptığı tek iş iftira kampanyasıdır. Cumhurbaşkanımızın bölgesel ve küresel gelişmelerde nasıl bir yol izleyeceğini tüm dünya takip etmektedir. Özgür Özel’in bu dinamikleri iyi takip edip, öğrenme sürecine girmesinde fayda vardır."

Özgür Özel’den skandal sözler: Milletvekillerine şok yaşattı: En az 30 yıl yatarım

Anketleri gören Özgür Özel'den geri vites! Ekrem İmamoğlu iddiası

ÖZGÜR ÖZEL'İN SKANDAL AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan Özel, eleştirinin ötesine geçerek yalanlarıyla siyasi nezaket sınırlarını zorladı.

DEVLET MAKAMINA ÇİRKİN USLÜP

Erdoğan’a yönelik ağır ithamlar yönelten Özel, kullandığı üslupla kendi siyasi çaresizliğini bir kez daha gözler önüne serdi. “Dünya liderliği yemişler” gibi ifadelerle Cumhurbaşkanlığı makamını hedef alan Özel’in tepki çeken diğer sözleri ise Türkiye-ABD ilişkileri üzerinden yaptığı iddialar oldu.

Özgür Özel haddini aştı: Erdoğan, Trump'tan şahsi gelecek istiyor

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR