Adliyede destek pozu, sonra mangal sofrası

Antalya’da Muhittin Böcek’in yargılandığı davanın ilk duruşmasında dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. CHP Burdur Teşkilatı'nın alkol masası kurup, mangal keyfi yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.03.2026 23:44 GÜNCELLEME 16.03.2026 23:44 SİYASET
Adliyede destek pozu, sonra mangal sofrası

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasının ilk duruşmasında görevden uzaklaştırılan tutuklu belediye başkanı Muhittin Böcek hakim karşısına çıktı. Adliyede destek görüntüsü veren CHP’li bazı yöneticilerin, sosyal medyada dayanışma mesajı paylaştıktan sonra duruşma devam ederken salondan ayrılıp restoranda çilingir masası kurup, mangal yaptığı öne sürüldü.

Haberimizvar.net’in haberine göre, duruşma için Antalya’ya gelen CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten ve beraberindeki parti yöneticileri, üzerinde “Burdur CHP” yazılı özel plakalı araçla adliyeye ulaştı. Adliye koridorlarında fotoğraf çektiren ekip, sosyal medyada “Başkanımızın adalet mücadelesindeyiz” mesajıyla paylaşımlar yaptı.

SAVUNMA SÜRERKEN SALONU TERK ETTİLER

Destek mesajlarının ardından ise dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tutuklu Muhittin Böcek’in savunması devam ederken Ayten ve beraberindeki bazı partililer duruşma salonundan ayrıldı.

ADLİYEDEN RESTORANA: MANGAL SOFRASI

Duruşmayı yarıda bırakan grubun, Konyaaltı’nda bulunan Çamlık Restaurant’a giderek çilingir sofrası kurduğu ve mangal yaptığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Aynı araçla restorana gelen heyete Antalya’da yaşayan bazı Burdurluların da katıldığı iddia edildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR