MHP'de İzzet Ulvi Yönter'in yerine Özgür Bayraktar atandı

MHP'de genel başkan yardımcılığı görevinden istifa eden İzzet Ulvi Yönter'in yerine Özgür Bayraktar atandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.03.2026 17:41 GÜNCELLEME 30.03.2026 18:20 SİYASET
MHP'de İzzet Ulvi Yönter'in yerine Özgür Bayraktar atandı

MHP’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından Genel Başkan Yardımcılığı görevine Bayraktar’ın getirildiği bildirildi.

MHP tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle Araştırma ve Strateji Geliştirmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Sayın Özgür Bayraktar atanmıştır."

KAYNAK : DHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR