MHP, Beşiktaş'a Alevi aday gösteriyor
Hükümetin ardından Alevi açılımı yapan MHP, İstanbul Beşiktaş’ta Alevi aday gösteriyor. Şişli için de bir kadın adayın ismi geçiyor.
ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2008 04:30
GÜNCELLEME 01.12.2008 04:30
SİYASET
ALEVİ açılımıyla gündeme gelen MHP, İstanbul Beşiktaş’ta Alevi aday gösteriyor: İşkadını Cennet Teker Süzer.
22 Temmuz seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olan Süzer için MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, “Kendisi hanımefendiliği, kişiliği ve ailesinin kabul görmüşlüğüyle tanınıyor. Bizim için bayan profili önemli” dedi.
MHP, bir başka sosyal demokrat kale Şişli’de de, kadın adayla seçmenin karşısına çıkacak: Çavuşoğlu Koleji’nin de sahibi Gülgün Çavuşoğlu. Cennet Süzer, kampanyasında reklamcı damadı Alinur Velidedeoğlu’ndan destek alıp almayacağına daha karar vermediğini söyledi.
- akşam