Kılıçdaroğlu'na ilk resmi ziyaret! İki başkanı da makamında ağırladı

Mahkemenin mutlak butlan kararının ardından CHP Genel Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Mersin Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.06.2026 19:19 GÜNCELLEME 04.06.2026 19:46 SİYASET
Kılıçdaroğlu'na ilk resmi ziyaret! İki başkanı da makamında ağırladı

Mahkemenin mutlak butlan kararının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik destek ziyaretleri başladı.

KILIÇDAROĞLU'NU İLK ZİYARET EDENLER 2 BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Bu kapsamda, Kılıçdaroğlu'nu ilk ziyaret eden isimler Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Mersin Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız oldu.

'BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE İKTİDAR MÜCADELESİ'

Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki süreçte Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler arasında yer alan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Genel Merkezi'ne giderek Kılıçdaroğlu'na yeni döneminde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Uysal, parti içi bütünlüğe dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detaylarını paylaşan Uysal, "Bir tek arkadaşımızın bile CHP'den kopmaması, Cumhuriyet Halk Partimizin tüzel kişiliğinin toparlayıcı ve kucaklayıcı çizgisi altında parti bütünlüğünü koruyarak birlik ve beraberlik içinde iktidar mücadelesinin sürdürülmesi konusunda hemfikir olduk, görüş alışverişinde bulunduk." ifadelerini kullandı.

TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ'DAN DESTEK

Kılıçdaroğlu'na bir diğer ziyaret ise Mersin'den geldi. CHP'li Mersin Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da genel merkeze giderek Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini iletti. Gerçekleşen görüşmede Yıldız'ın, parti içinde birlik ve beraberlik mesajı verdiği kaydedildi.

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR