Özgür Özel küplere bindi: Bilseydim selam vermezdim! Bizim için hain

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti'ye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay için "Adayın yanlış olduğunu bilsem selam bile vermezdim." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2026 14:55 GÜNCELLEME 08.10.2026 15:11 SİYASET
Özgür Özel küplere bindi: Bilseydim selam vermezdim! Bizim için hain

CHP'den istifa ettiğinde yoluna bağımsız devam edeceğini açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, bu kararından üç ay sonra AK Parti'ye katıldı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN TUGAY'A TEPKİ

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel de Tugay'a sert tepki gösterdi.

Yaşananlardan son derece üzüntü ve utanç duyduğunu ifade eden Özel, "İzmir için haindir, bizim için haindir." ifadelerini kullandı.

“İZMİR İLE HELALLEŞİP GEREKLİ CEVABI VERECEĞİZ"

Adayın yanlış olduğuna dair iddialara da yanıt veren Özel, şöyle devam etti:

“Yanlış olduğunu bilsem, elim kolum kırılsın selam vermem. Böyle bir haysiyetsizliği kim bilebilir. İlk seçimlerde İzmir'de tarihin en büyük seçimlerinden birini kazanacağız. İzmir ile helalleşip gerekli cevabı vereceğiz.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR