Mehmet Ali Şahin Rusya'ya gitti
TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, 22-24 Kasım'da düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) 34. Genel Kuruluna katılmak üzere Rusya'ya gitti.
ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2009 16:28
GÜNCELLEME 22.11.2009 16:28
SİYASET
THY'nin tarifeli uçağıyla saat 14.30'da Moskova'ya hareket eden Şahin'i, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevinde İstanbul Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş ve diğer ilgililer uğurladı.
Rusya Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı ve aynı zamanda KEİPA Başkanı Boris Gryzlov'un 23 Kasım Pazartesi günü vereceği yemeğe katılacak olan Şahin ve beraberindeki heyet, aynı gün KEİPA'nın 34. açılış törenine katılacak. Şahin, Gryzlov ile de bir görüşme yapacak.
Mehmet Ali Şahin, KEİPA Türk Grubu Başkanı Kemalettin Göktaş ve dokuz milletvekilinin de katılacağı KEİPA Genel Kurulu'nda bir konuşma yapacak.
TBMM Başkanı Şahin ve beraberindeki heyet 24 Kasım Salı günü Türkiye'ye dönecek.
KAYNAK : AA