MHP'liler Kılıçdaroğlu'nu alkışladı

Çanakkale'de vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu'nu MHP il binası balkonunda partililer alkışla karşıladı.. CHP lideri de elini göğsüne götürüp MHP'lileri selamladı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2011 00:16 GÜNCELLEME 21.05.2011 00:16 SİYASET
MHP'liler Kılıçdaroğlu'nu alkışladı

Çanakkale'ye miting için gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet meydanındaki programının ardından otobüsle havaalanına giderken araç üçerinden vatandaşları selamladı.

Bu sırada Demircioğlu caddesi üzerinde bulunan MHP il binanın önünden geçen parti otobüsünün üzerindeki Kılıçdaroğlu'nu alkışlayan MHP'lilere karşılık veren CHP lideride elini göğsüne götürü teşekkür etti.

CHP Genel Başk anı Kemal Kılıçdaroğlu öğle saatlerinde uçakla Edremit'ten Çanakkale Havaalanına geldi. Burada il ve ilçe yönetimi, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve partililer tarafından karşılanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre havaalanında partililerle görüşme yaptı. Ardından otobüsle mitingin yapılacağı Cumhuriyet meydanına giden CHP Genel Başkanı yol boyunca vatandaşlarla selamlaştı. Ardından meydanda bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu mitingin sona ermesinden sonra elindeki karanfilleri vatandaşlara attı.

Parti aracına binerek havaalanına doğru ilerleyen CHP Genel Başkanı, Demircioğlu Caddesinden geçerken ilgniç bir olayla da karşılaştı. MPP İl binasının bulunduğu balkonda toplanan partililer CHP otobüsünün üzerinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nu alkışladılar. Bu alkışlara elini göğsüne götürerek karşılık veren Kılıçdaroğlu havaalanında ise bir küçük çocuğu sevdi. Kılıçdaroğlu burada yaptığı açıklamada, "Çanakkale 12 Haziran'da tarih yazacak" dedi.

Kılıçdaroglu daha sonra uçakla Afyon'a hareket etti.

İHA