Mamak'ta AK Parti'den MHP'ye geçtiler

MHP Ankara Milletvekili adaylarının tanıtımının yapıldığı törende AK Parti Mamak İlçe Teşkilatından 38 kişi, MHP'ye katıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2011 22:23 GÜNCELLEME 28.05.2011 22:23 SİYASET
Mamak'ta AK Parti'den MHP'ye geçtiler

Katılım dolayısıyla düzenlenen törende konuşan MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Mevlana'nın ''Başkalarının mutluluğu için kendi mutluluğunu hiçe sayanların Allah yanındadır ve yardımcısıdır'' sözünü hatırlatarak, ''Asi soylu Türk milliyetçileri olarak milletinin huzuru ve refahı için sabırla ülkesine hizmet sevdasını yaşatma ve gelecek nesillere aktarma davasını sürdürdüklerini'' söyledi.

Seçimler öncesi fedakar bir şekilde çalıştıklarını belirten Çetinkaya, ''Hakkı, adaleti ve insana hizmeti temel esas alan hareketimizin tek başına iktidarını inşallah 12 Haziran'da sağlayacağız'' dedi. MHP'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin kapısı, duvarı olduğunu dile getiren Çetinkaya, ''Eğer bu kapı kırılacak, bu duvar yıkılacak olursa bizi koruyacak, kollayacak, hakkımızı gözetecek hiçbir güç kalmayacaktır'' görüşünü dile getirdi.

MHP Mamak İlçe Başkanı Tamer Çakır da ''Tek devlet tek millet'' diyen tek partinin MHP olduğunu ifade etti. MHP'ye katılmanın sıradan bir iş olmadığını söyleyen Çakır, ''MHP sevdası, Türkiye'nin geleceği olan insanların altında toplandığı mübarek çatıyı ifade eder'' diye konuştu.

MHP Ankara milletvekili adaylarının da tanıtıldığı törende, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatından istifa eden 38 kişi MHP'ye katıldı.

KAYNAK : AA