Kılıçdaroğlu: Eski DYP'liler CHP'ye gelin

CHP liderinden sağ seçmene mesaj var: Eski Demokrat Partililere, eski Doğru Yol Partililere sesleniyorum yüreğinizde insan, Atatürk sevgisi var, laik Türkiye'ye inanıyorsunuz biliyoruz. Sizinle aynıyız gayrımız kalmadı, gelin CHP saflarına...

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2012 17:20 GÜNCELLEME 03.06.2012 17:20 SİYASET
Kılıçdaroğlu: Eski DYP'liler CHP'ye gelin

Ahmet Ünsal'ın haberi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Manisa İl Kongresi'nde 'Yeni CHP'yi anlattı, sağ seçmene çağrıda bulundu.

GÜRSEL TEKİN DE KATILDI: Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcılığı'ndan istifa eden Gürsel Tekin'in de katıldığı kongrede şunları söyledi: Kimliği, inancı ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkesin barış içinde yaşamasını istiyoruz. Siyasetçi toplumda ayrışmayı değil, beraber olmayı sağlamak içindir.

YENİ CHP HERKESİ KUCAKLAR: Yeni CHP dostluğu, barışı, kardeşliği savunan, herkesi kucaklayan, ülke sorunlarına çözüm üreten partidir. Demokrasiyi, özgürlüğü savunan partidir, mazlumların yanında olan partidir. Yeni CHP bu yolda, her şey değişir bir şey değişmez, o da Kuvayi Milliye ruhudur. Çünkü CHP devrimci, yenilikçi partidir. İnsan haklarından adaletten, özgürlükten, kadın erkek eşitliğinden, hukukun üstünlüğünden yanayız Yeni CHP, Türkiye'ye özgürlüğü getirecek partidir. Yeni CHP, postmodern diktatörlüğü kabul etmez. Yeni CHP yasama organının dik duracağı bir Türkiye'yi inşa edecektir.

TÜRKİYE'DE  DEMOKRASİ VAR MI: Eski Demokrat Partililere, eski Doğru Yol Partililere sesleniyorum yüreğinizde insan, Atatürk sevgisi var, laik Türkiye'ye inanıyorsunuz. Sizinle aynıyız gayrımız kalmadı, gelin CHP saflarına. Herkesle kavgalı bir Türkiye var. Suriye ile niye savaşıyoruz, demokrasi yokmuş, senin ülkende demokrasi var mı, yok.

Akşam