Hentbolda maçın ardından

Amasya Taşova YİBO antrenörü Günal: - "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik"

ABONE OL
GİRİŞ 22.11.2014 18:35 GÜNCELLEME 22.11.2014 18:35 SPOR
Hentbolda maçın ardından

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sahasında Mersin Hantaş Sportif'i yenen Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Hakan Günal, "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik" dedi.

Günal, maçın ardından yaptığı açıklamada, hiçbir galibiyetin insan sağlığından daha önemli olmadığını belirtti.

Rakip takım oyuncusunun maçın sonuna doğru sporcularının hayatını bitirmeye yönelik bir faul yaptığını öne süren Günal, bu tür hareketleri sahalarda görmek istemediklerini söyledi.

Milli maç arasında iyi takviyeler yapmış bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayan Günal, "Maçın başından itibaren kazanma arzumuzu sahaya yansıttık ve galip geldik. Oyuncularımızı kutluyorum. Rakip takıma da başarılar diliyorum" dedi.

Mersin cephesi

Mersin Hantaş Sportif direktörü Osman Özoğlu ise kötü bir maç çıkardıklarını ifade etti.

İkinci yarıda toparlanmaları gerekirken basit hatalar yaptıklarını anlatan Özoğlu, "Son dakikalarda toparlandık ama bu maçı kazanmamıza yetmedi. Biz yeni bir takımız. Yabancı oyuncularımız takıma yeni katıldılar ve kolay bir süreç değil. Amasya takımını maçı kazandıkları için tebrik ediyorum" diye konuştu.

Özoğlu, bu maçtan gereken dersleri çıkararak Antalyaspor karşısında gelip gelmenin yollarına bakacaklarını dile getirdi.

KAYNAK : AA