Trabzon'un golcülerinden 11 gol

Trabzonspor'un golcüleri Ersen Martin ve Umut Bulut, ilk yarıdaki 20 golünün 11'ini attılar. Ersen Martin ilk yarıda 6 gol atarken, Umut Bulut ise ilk yarıyı 5 golle kapadı...

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2006 12:03 GÜNCELLEME 11.12.2006 12:03 SPOR
Trabzon'un golcülerinden 11 gol
Trabzon'un golcülerinden 11 gol

Trabzonspor'un golcüleri Ersen Martin ve Umut Bulut, bordo-mavili takımın ilk yarıdaki 20 golünün 11'ini attılar. Ersen Martin ilk yarıda 6 gol atarken, Umut Bulut ise ilk yarıyı 5 golle kapadı.

Ersen Martin, ligin 5. haftasındaki Beşiktaş maçında ve ligin 7. haftasındaki Galatasaray maçında 2'şer, ligin 6. haftasındaki Konyaspor ve ligin 9. haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında ise 1'er gol kaydetti.

Ersen Martin, yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle son 7 haftada gol atma başarısı gösteremedi.

UMUT, GEÇ AÇILDI
Trabzonspor'un, Ankaragücü'nden sezon başında transfer ettiği Umut Bulut ise Ersen Martin'in aksine son haftalarda daha fazla gol attı. Umut, son 3 maçta da gol kaydetmeyi başardı.

Umut, ligin 2. haftasında Vestel Manisaspor'a, ligin 9. haftasında Kayseri Erciyesspor'a, ligin 15. haftasında Fenerbahçe'ye, ligin 16. haftasında Bursaspor'a ve ligin 17. haftasında da Ankaraspor'a 1'er gol attı.

Umut, son haftalarda stres yaşadıklarını ve bunun da bordo-mavili takımı etkilediğini savundu.

Ankaraspor maçıyla 7 hafta sonra kazandıklarını ifade eden Umut, "İkinci yarıda Trabzonspor'un gerçek gücünü göstereceğiz ve ligde üst sıralara tırmanacağız" dedi.

Ersen Martin ise son haftalarda sakatlıklar yaşadıklarını, ancak Ankaraspor maçına ideal bir kadroyla çıktıklarını belirterek, "Uzun zamandır bu galibiyeti bekliyorduk. Şimdi yine rakibimizle yapacağımız kupa maçını da kazanmak istiyoruz" dedi.

Ersen Martin, seyircisiz maçlardan bir şey anlamadığını belirterek, "Gol atıyoruz, ancak sevinemiyoruz. Seyirci ile mutluyuz. İkinci yarı seyirciyle bambaşka bir Trabzonspor izlettireceğiz" diye konuştu.