FB ve GS'nin pozisyonları penaltı mı değil mi
Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarındaki pozisyonlar tartışma yarattı. Peki Erman Hoca bu pozisyonları nasıl yorumladı?
ABONE OLŞimşek, Marco’nun ‘tuş edilmesini’ görmezken, Abitoğlu ise H.Şükür’ün ‘çekilmesine’ penaltı verdi. Toroğlu “Birisi %100, diğeri çok komik” dedi
İŞTE TARTIŞILAN KARELER
Sezonun 4. haftasında oynanan OFTAŞ-F.Bahçe ve V.Manisa-G.Saray karşılaşmalarında yaşanan ’tartışmalı penaltı kararları’ hakemlerle ilgili olarak yine akılları karıştırdı. F.Bahçeliler ’buz gibi penaltılarının verilmediğini’ iddia ederken, G.Saraylılar ise ’Hakan’ın kolundan çekilerek indirildiğini ve penaltı kararının doğru olduğunu’ ileri sürdü.
(Vatan)
Lig TV yorumcusu Erman Toroğlu, G.Saray’a verilen ve F.Bahçe’ye ise verilmeyen penaltı atışlarında bir ’çifte standart’ uygulandığını söyledi. Toroğlu’nun pozisyonlar hakkında yaptığı yorumlar ise şöyle:
Aurelio’nun pozisyonu (76): “Çok net bir penaltı. Kırmızılı oyuncu Mehmet’i (Aurelio) yarım kündeye alıyor. Silkme mi yapıyor, çırpma mı yapıyor, bunu bilemem. Resmen tuş etti. %100 penaltı.”
Hakan’ın pozisyonu (32): “Hakikaten gülünç. (Yüksek sesle kahkaha atarak) Böyle pozisyona gülünür. Ayıp be! Bu hakem bir de devamlı oynatan bir hakem. Demek ki kafası maçta değil. Bin tane şey düşünüyor. Hakan da şaşırıyor zaten penaltı aldığına. Hakan biraz fazla yere düşüyor. Böyle penaltı olmaz.”