İspanyol Marca'dan ilginç Tanjeviç yorumu

İspanyol spor gazetesi Marca,35. Avrupa Basketbol Şampiyonası ile ilgili yaptığı değerlendirmede, (A) Milli Basketbol Takımı'nın antrenörü Bogdan Tanjeviç'i "Formsuz antrenörlerin kralı" olarak gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2007 00:53 GÜNCELLEME 11.09.2007 00:53 SPOR
İspanyol Marca'dan ilginç Tanjeviç yorumu

Türkiye (A) Milli Basketbol Takımı oyuncularının her birinin bireysel olarak "gösteri yapan, iyi basketbolcular" olduklarını belirten Marca, "TürkMilli Takımı ağaç gibi bir takım ama Tanjeviç'e karşı! Antrenör oyuncularla kontak kurmayı başaramadı, bu her maç görüldü.

Tanjeviç'in Türkiye'deki geleceği karışık ve bir kasırganın ağzında" ifadelerini kullandı. Marca gazetesi ayrıca, Türkiye'nin 35. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nınbaşında favorilerden biri olarak gösterildiğini ancak bekleneni veremediğini yazdı.

Cihan